Verjaardag

DE VERJAARDAG! De leukste dag die ieder jaar weer terugkomt. 

Jouw verjaardag is bijzonder omdat je ieder jaar weer een jaartje ouder wordt en dit moet eigenlijk wel iedere keer gevierd worden!

 

 

De dag dat je geboren wordt noem je jouw verjaardag, iedereen is op een andere dag jarig. Of toevallig wat mensen die op dezelfde dag jarig zijn. Zou wel gezellig zijn om tegelijk jarig te zijn met een vriend, vriendin of familielid. Helaas maken wij dat niet mee, want niemand is tegelijkertijd jarig als ons. Iemand tegelijkertijd jarig als de opperbaas van dit mooie bedrijf? 10 februari is zijn verjaardag! Ben je tegelijkertijd jarig? Bewijs dit en dan krijg je een polaroidcamera gratis te huur voor 1 dag. Cassettes moet je alleen wel zelf betalen. Zorg wel dat je deze twee weken van tevoren reserveert, want het zou zielig zijn als deze arme jongen tijdens carnaval én zijn verjaardag hard moet werken.

 

 

Zorg dat je feest onvergetelijk is door middel van veel gelach en gekeet. Iets wat de gasten blijven onthouden en nooit meer vergeten. Een onvergetelijk feest… hoe doe je dat eigenlijk? Dit doe je natuurlijk door een leuke gadget wat iedereen wil hebben op de verjaardag. Want wat is nou leuker dan je beste vriendin zien zoenen met die gekke buurman op jouw feest? Dit moet natuurlijk vastgelegd worden en meteen aan iedereen geshowd worden. Dit kan door middel van onze polaroidcamera.

 

Deze camera is voorzien van een stevige buitenkant, zodat hij niet te snel stuk kan vallen. Maar doe alsjeblieft voorzichtig, want alles kan kapot. Daarnaast zit er ook nog een handige dag en nacht functie op en een flitser, waardoor je de gasten die verstopt zitten ook goed op de foto kan zetten! Niemand gaat ongezien naar jouw verjaardag, dit zal vastgelegd worden en dan wordt het een feest om nooit meer te vergeten!

 

verjaardag Polaroid camera ballonnen hoera fujifilm instax 300