Reviews

Bekijk hier de reviews van onze klanten die een polaroid camera hebben gehuurd!

Wordt jij ook blij van onze service? Dat is mooi! Tell the world!

Wij zijn pas happy als jij ook happy bent. Wij zullen er dan ook alles aan doen om te zorgen dat jij happy bent.

Jij bent onze beste reclame! Wij zouden het heel tof vinden als je tevreden bent je dit hieronder laat weten en hoe je onze service hebt ervaren. Vergeet niet op Facebook een bericht achter te laten of tag ons in jouw polaroid party.

 

Ben je om wat voor reden dan ook niet zo happy?

Dat zou ons verbazen, dan hebben wij niet ons best gedaan en dat zit niet in onze aard. Laat het ons dan weten. Dan gaan we samen kijken hoe we het oplossen.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Rent a Polaroid
Average rating:  
 8 reviews
by Martijn on Rent a Polaroid
Super!

Voor ons huwelijksfeest twee polaroidcamera's gehuurd. Zeer nette spullen voor een leuke prijs. Echte aanrader!

by Annemarie on Rent a Polaroid
supersnel schakelen!

Voor een bedrijfsfeest wilden we last-minute twee polaroidcamera's huren. Laat in de middag de dag ervoor gebeld en de volgende dag konden we ze ophalen bij een PostNL ophaalpunt. Echt super dat Rudy zo snel heeft geschakeld en meegedacht. Het was een mooie aanvulling op het feest.

by Brigitte on Rent a Polaroid
diploma-uitreiking

Wij hebben camera's voor een diploma-uitreiking gehuurd zodat iedere student een blijvende herinnering kon meenemen. Iedereen vond het erg leuk. Meteen contact gekregen, alles was tot in detail voorbereid inclusief reserve-batterijen, een pen om nog iets op de foto te schrijven/tekenen en voor de 4 verschillende locaties waren setjes van camera en polaroid cassettes gemaakt. Goed meegedacht, Stan. Grote funfactor, geweldige en vriendelijke service. Kan niet beter.
Een echte aanrader

by Rebecca on Rent a Polaroid
Bruiloft

We waren op zoek naar een camera voor onze bruiloft gasten. Eentje waarvan we de foto's meteen konden zien en in ons gastenboek konden plaatsen. Waar andere verhuurbedrijven het dubbele vragen voor hetzelfde toestel (een dikke adder onder het gras) is Stan gewoon een eerlijke verhuurder. De camera werd netjes afgeleverd, het functioneerde goed en wij hebben ontzettend leuke foto's. Geen gedoe, gewoon makkelijk, direct antwoord.

Een aanrader!

by chantal on Rent a Polaroid
aanrader !

We hebben voor afsluiting groep 8 feest een camera gehuurd en van iedereen foto's gemaakt, echt aanrader ! Kinderen vonden het super om ( al dan niet verkleed met hoedjes, boa's etc.) op de foto te gaan met hun vriendjes en vriendinnetjes en vervolgens de foto's meteen mee naar huis te kunnen nemen.

Uitstekende service, prima geregeld allemaal.

by Thomas on Rent a Polaroid
Perfecte service

Uitstekense service en afhandeling. Direct contact bij vragen altijd bereikbaar, echt een aanrader

by Mike on Rent a Polaroid

Een aanrader om van elk feestje een big party te maken en je gasten met een leuk aandenken aan de avond naar huis te laten gaan. Had deze camera gehuurd voor de 65e verjaardag van mijn schoonmoeder en hebben er erg veel lol aan beleeft. Camera wordt aan de deur geleverd en weer opgehaald, hoe makkelijk wil je het hebben!!

Volgende party zeker weer een rentapolaroid

by Erik on Rent a Polaroid
Geweldig!

Wij hebben hier een polaroid camera gehuurd. snelle en goede service en het was echt een meerwaarde voor ons feest!