Noord-Brabant

WOON JE IN NOORD-BRABANT? HUUR DAN EEN POLOROID CAMERA BIJ RENT A CAMERA IN NOORD-BRABANT!
Ben je niet woonachtig in Noord-Brabant? Geen zorgen! Rent a Camera bezorgt ook vanuit Noord-Brabant aan huis.

 

Rent a Camera voorziet van alle gemakken, dit niet alleen in Noord-Brabant maar ook in andere provincies in Nederland. Door een supersnelle service van Rent a Camera is de polaroidcamera binnen een mum van tijd bij u thuis. De camera’s bevinden zich in Noord-Brabant in de buurt van Eindhoven. Hier worden ze netjes verpakt. Dit wordt gedaan door middel van een beschermde doos, zodat de polaroidcamera niet beschadigd als hij vanuit Noord-Brabant vertrekt naar uw bestemming. De polaroidcamera wordt geleverd door PostNL.

 

Denk er wel aan om van tevoren de polaroidcamera te reserveren, want in Noord-Brabant en omstreken zijn ze erg populair! De polaroidcamera wordt verstuurd samen met een cameratas, nieuwe batterijen, een permanent marker en natuurlijk de door jou bestelde cassettes. Heb je te veel cassettes besteld? Geen zorgen! Stuur deze ongeopende cassettes weer terug naar ons in Noord-Brabant en je krijgt de prijs van de ongeopende cassettes weer teruggestort op je rekening. Geen geld te veel betalen dus!

 

Als u een polaroidcamera bij ons huurt, zal PostNL de camera komen brengen. Het is natuurlijk van belang dat u thuis bent of dat er iemand is die hem in ontvangst kan nemen, zodat het pakketje met de polaroidcamera niet weer een lange reis terug hoeft te maken in de omgeving.Voor deze reden stuurt de vriendelijke bezorger van tevoren een berichtje met het tijdstip dat het pakketje er zou zijn en komt dit niet uit? Dan kan er samen overlegd worden naar een beter tijdstip wat wel uitkomt. Als u nou net zo een harde werker bent als ons, dan heeft u natuurlijk geen tijd om het pakketje met de polaroidcamera tussen kantoortijden in ontvangst te nemen. Dan kan je bezorger u blijven sms’en maar dan vindt er nooit een levering plaats en omdat wij niet stalkerig over willen komen kan de bezorger het pakketje met de polaroidcamera achterlaten bij een door u gekozen ophaalpunt voordat hij zijn reis terug naar het zuiden begint.

 

Vlag Noord-Brabant Logo Rent a Polaroid