Locaties

Bezorgen naar de locaties, die u maar wilt!

Woont u in de Sahara, op de Canarische eilanden of op het topje van de Mount Everest. Geen probleem! Wij bezorgen de polaroidcamera naar u toe! Zolang u maar betaald.

 

Dit was ons streven, helaas kunnen we alleen naar alle locaties in Nederland bezorgen. De polaroidcamera kan naar iedere uithoek van het land verstuurd worden die u maar wil als het maar in Nederland is. De polaroidcamera wordt bezorgd door PostNL. PostNL en wij streven ernaar om de camera twee dagen voor de reserveringsdatum op te sturen en dan is het pakketje met de polaroidcamera zeker op tijd op uw gewenste locatie. De bezorger stuurt u een sms tussen welk tijdstip hij bij u aan de deur op de gewenste locatie komt. Als dit niet uitkomt kunt u dit aangeven en zal de bezorger van PostNL op een ander tijdstip een de deur op de gewenste locatie komen. Wilt u liever geen vreemde aan de deur? Dat begrijpen wij natuurlijk ook! U kunt er ook voor kiezen om het pakketje bij uw dichtstbijzijnde afleverlocatie te laten bezorgen. Dit kan bijvoorbeeld in Eindhoven bij een plaatselijk supermarkt of een postwinkel. Voor de locaties bij u in de buurt kunt u naar de website van PostNL gaan. Hier staan alle ophaallocaties bij u in de buurt!
Bent u niet thuis maar wilt u het pakketje met polaroidcamera liever wel op locatie geleverd worden? Geen probleem! PostNL bezorgt het pakketje met de polaroidcamera ook aan de locatie van de buren, zodat u het pakketje op die plaats op kunt halen.

 

Als u de polaroidcamera heeft gebruikt kunt u de camera weer op de post doen, door middel van het retourlabel. Zo kunt u de polaroidcamera gemakkelijk terugsturen naar onze locatie.
Zo hopen wij dat u een onwijs leuke dag hebt gehad en heeft genoten van de polaroidcamera!

 

PostNL locaties Polaroid camera Fujifilm Instax 300 huren