Eindhoven

EINDHOVEN DE GEKSTE!

Eindhoven, de lampenstad. Ook wel bekend als de gekste carnavalsstad van Nederland. Niet voor niets noemen ze het Eindhoven de gekste!

 

Bij deze gekke stad past wel iets geks, want eindhovenaren houden wel van een gek feestje. En een gek feestje zonder een polaroidcamera is geen gek feestje meer! Maar om zo een polaroidcamera nou aan te schaffen voor alleen dat gekke feestje wat nou niet zo vaak voorkomt is natuurlijk zonde. Daarom heeft Rent a Camera dé oplossing. U kunt een polaroidcamera bij ons huren. U kunt zich gerust richten op de hapjes en drankjes die er nog geregeld moeten worden want wij zorgen dat de polaroidcamera vanuit Eindhoven regelrecht naar u toekomt. Zonder dat u er al te veel moeite voor hoeft te doen. Klik op prijzen om te kijken wat u kwijt bent!

 

Want wie zegt eigenlijk dat alleen Eindhoven de gekste stad van Nederland is als u ook zo een te gekke camera kan huren? Met ons zorgt u ervoor dat uw feestje wel het gekste feestje van Nederland is.
Maar… de lampenstad is niet alleen een hele gekke stad. Nee inderdaad, Eindhoven is ook de stad van het licht. En laten we nou net zeggen dat er een hele goede flits zit op de polaroidcamera zit, zodat u gasten die verstopt zitten op die donkere plekjes ook schitterend op de foto krijgt! De Dutch design week in Eindhoven, iets wat enorm veel mensen trekt. Veel mensen over heel het land trekken naar de regio om alle design te bekijken die in de stad te zien zijn. Er zijn mooie ontwerpen maar ook wat gekke ontwerpen. Eigenlijk lijkt het wel op een polaroidcamera, een gek apparaatje wat hele mooie foto’s kan opleveren. Leef je uit dus, zoals ze ook in de regio doen, tijdens deze week en ook de weken ervoor, ja eigenlijk heel het jaar!

 

Eindhoven stad polaroid foto