Bruiloft

Bruiloft? Gaan jullie binnenkomt trouwen? WEES ORGINEEL!

Een bruiloft is vaak net als alle andere bruiloften. Iedereen in het wit, zittend op stoeltjes achter elkaar, waarbij de moeders altijd zitten te snikken en het bruidspaar verliefd naar elkaar aan het kijken zijn. En vooral een professionele fotograaf die allemaal serieuze kliekjes maakt.

 

Voor sommige gasten die komen op de bruiloft is het een beetje saai of eerlijk gezegd wel een beetje ongemakkelijk. Zorg daarom dat er op de bruiloft iets is om te lachen, iets waar gasten van de bruiloft zich vermaken. Plaats een leuke photobooth met polaroidcamera op de bruiloft waar de gasten leuke, lieve, romantische of juist hele gekke foto’s met het bruidspaar kan maken. U kunt natuurlijk ook zorgen voor wat leuke brilletjes op de bruiloft of een roos waar de gasten in koppels een romantisch kliekje kunnen maken. Misschien heb je dan over een paar jaar weer een trouwerij, waarvan de liefde op jullie trouwerij is ontstaan. Klinkt leuk toch?

 

 

Nee maar nu even serieus, maak het leuk voor de gasten op de trouwdag! Doe wat leuks waar die serieuze sfeer op een trouwerij wat losser wordt en wat ook nog een jarenlang vastgelegd wordt. Want dat is natuurlijk wel belangrijk bij zo een onvergetelijke dag. Reserveer daarom een polaroidcamera in Rent a Camera. Hoe leuk is het om een foto van iedere gast op de trouwdag als cassette aan de muur te hangen. En van die ongemakkelijke figuren heb je misschien wat dubbele en gekke cassettes, omdat ze wel van een geintje houden. Die zijn leuk om op 1 bladzijde in het fotoboek te plakken, de gekke bladzijde of je kunt ze altijd bij hun in de brievenbus doen! Leuk souvenirtje van jullie onvergetelijke trouwdag! Eerlijk gezegd denk ik dat zij jullie trouwdag ook niet snel meer zullen vergeten!

 

bruiloft fotos polaroid camera feest